Mit sütnétek a helyemben a majonézes krumpli mellé?
Figyelt kérdés
A hétvégére egy egész csirkét sütnék meg egyben, de már nagyon unom a saját változatomat (só-bors, zöldfűszerek, esetleg némi gyümölcs mellé vagy a belsejébe). Mivel dobnátok fel ezt az ételt, amitől kicsit izgalmasabb lesz?2021. nov. 5. 13:17
1/6 A kérdező kommentje:
+ a csirke helyett más húsfélét is írjatok kérlek, ha van jó ötlet - mindenre vevő vagyok:)
2021. nov. 5. 13:18
2/6 anonim válasza:
Én a hétvégén marha oldalast sütöttem a majonézes krumpli mellé. Só, bors, bbq szósszal lekenve.
3/6 anonim válasza:
Rántott hal lesz ma majonézes krumplival.
4/6 anonim válasza:
Sült ponty patkót csináltam legutóbb. Lucullus halak fuszersoval fűszereztem, az illata nem volt jó számomra viszont a férjem szerint is nagyon finom lett!
Uhh a marhaoldalas amit írtak nem is rossz ötlet :)
5/6 anonim válasza:
Ha feldobni kell, akkor egészben sült BBQ oldalas, netán császárhús az én szavazatom is. De bármilyen barbecueétel illik hozzá.
De akár sima rántott hússal is finom, mi azzal szoktuk.
6/6 anonim válasza:
Nalam ha majonezes krumpli melle hus kell, akkor az fasirt vagy esetleg rantotthus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!