Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik ilyen hely?

Létezik ilyen hely?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hely, ahol normálisan lehet ismerkedni, ahol nyitottak a lányok, ahol veszik a fáratságot és közlik, hogy mi a helyzet pl nem tetszel vagy keress mást(egyébként ők szidnak hogy csak a szép lányokkal foglalkozunk őkmeg 900 embert elküldenek na m1) vagy egyáltalán ahol vannak lányok??? Neten vagy élőbe akárhol.

#krumpli #majonézesburgonya #hugylé
2015. márc. 26. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Számodra nincs ilyen hely úgy tűnik.
2015. márc. 26. 15:59
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

Nekem úgy tűnik az egyetem tele van nyitott, értelmes, szép lányokkal (Bölcsészkar)

második évre már kívánosak is lesznek, miután 80% a lányok aránya:D

de ezzel az "ők szídnak aztán elküldenek" szöveget ott sem szeretik.. csak súgok, hogy az nem imponál senkinek, ha sértegetik:D

2015. márc. 26. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Sok ilyen helyet kerestem,de mind hiába.
2015. márc. 26. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Nincs ilyen hely a bolygón mert ez női tulajdonság tehát nem oldalfüggő.
2015. márc. 26. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Narniában
2015. márc. 26. 16:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Mikor a 35.-dik annyira se nyitott hogy ismerkedjen vagy buliba felveszi a szingli vagyok karszalagot, akkor azt hiszem jogos a kiakadás és megérdemlik. Egyetemen meg mégis hogy mész oda? Szia hol a 8-as terem? Arra? oké szia.??
2015. márc. 26. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Hollandia piroslámpás negyedben ilyenek...Persze amíg bírja a pénztárcád.
2015. márc. 26. 16:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nemt'om, nekem úgy tűnik egyetemen simán odamehetsz a másikhoz a büfé(nek csúfolt kocsmában)ben, leülsz, rendezgetsz papírokat vagy ilyesmi és simán beszédbe lehet elegyedni velük.. melyik szakra jár, hogyhívják mittomén... nem mondom, hogy 100% a siker, de nem kéne annyira a szívedre venni egyes elutasításokat... külön kell kezelni őket, hisz nem beszéltek össze!:D
2015. márc. 26. 16:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Pia nélkül nem csajozok szóval ez a lehetőség kilőve.
2015. márc. 26. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Benned van a hiba nem a nőkben ezen is gondolkozz el. Valszeg egy óriási nagy kretén vagy ha erre itt keresed a választ.
2015. márc. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!