Mit süssek, főzzek ebből?
Figyelt kérdés
Fagyasztott gyümölcsö:
szilva, eper, málna, szőlő....
Van itthon tej, liszt, búzadara, cukor, de nincs tojás és nincs élesztő. Pudingpor sincs.
2021. okt. 25. 17:00
2/9 anonim válasza:
Szerintem búzadara kását, csak szórd bele forró tejbe cukrozd meg és főzd amíg be nem sűrűsödik, ha kész van tegyél rá fagyaszott epret és málnát, klasszikus de isteni.
7/9 anonim válasza:
Krumplid van? Mert egy szilvás gombócot most benyomnék nagyon, jó sok fahéjjal.
Hamis császármorzsa
De ez a mikrós süti is isteni, tojás nélküli
8/9 anonim válasza:
2 bögre liszt, 1 sütőpor, 1 bögre cukor, 1 bögre tej, 1/2 bögre olaj, fahéj, vaníliás cukor, csipet só, citromhej, tetszés szerinti gyümölcs.
Az egészet robotgéppel kikavarod, majd tepsibe öntöd és az aszalt vagy sima/fagyasztott gyümölcsöt beledobalod és 180°-on tuprobaig sütöd.
Nagyon jó recept, mert tojás sem kell bele + én tegnap ezt almával csináltam, ezelőtt szilvával, fagyasztott gyümölccsel, bármilyen gyümölccsel fincsi :)
9/9 anonim válasza:
Miért kellett mindenkit valakinek lepontoznia????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!