Rozsdamentes acél serpenyőben miért sül le a tojás vagy a hús? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 09:25
1/8 anonim válasza:
Mert nem teszel alá zsiradékot, illetve túl magas höfokot használsz! A rozsdamentes nem azonos a tapadásmentessel.
2/8 A kérdező kommentje:
Hogyan kell akkor használni? Segítenél? Köszönöm
2021. okt. 21. 09:55
3/8 anonim válasza:
Kicsit füstöltesd meg az olajjal.
Húzd félre amíg visszahűl.
Az olaj képez egy vékony réteget a serpenyő és a tojás között,nem fog leragadni.
4/8 A kérdező kommentje:
nem káros a füstölő olaj?
2021. okt. 21. 10:43
5/8 anonim válasza:
Használj zsiradékot, és ne nagy lángon süss mindent.
Illetve (nyilván ha épp nem az a cél, hogy ropogósra piruljon valami) én szoktam alá öntögetni a sütés során egy pici vizet. Ha nem félsz a zsiradéktól, akkor azt is önthetsz hozzá még sütés közben.
6/8 anonim válasza:
Hogyan használja a rozsdamentes acél serpenyőket - Gyakori kérdések [link]
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket
2021. okt. 21. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!