A sült szalonna miért nem keményedett meg? Nem sütöttem elég ideig vagy nem hagytam utána a levegőn elég ideig?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 15:11
2/4 anonim válasza:
Az is lehet, amit az első hozzászóló ír, de számít a szalonna minősége is. Sajnos én is tapasztalom ezt, és mindegy, hogy egyszerű kenyérszalonnát vagy bacont sütök. Néha szabályosan víz folyik ki belőle. ma már nem olyan a szalonnák minősége, mint akár olyan 5-6 évvel ezelőtt is.
De ha rendes házi szalonnád van, akkor ahogy írtam, az első hozzászólónak van igaza.
3/4 anonim válasza:
Javítom a mondatot:
*ma már nem olyan a szalonnák minősége, mint amilyeneket akár még 5-6 évvel ezelőtt is lehetett vásárolni.
4/4 anonim válasza:
Becsületes, házi szalonna esetén lehet, hogy mindkettő.
Nem sütötted meg eléggé és nem hagytad egy hangyányit hűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!