Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült szalonna miért nem...

A sült szalonna miért nem keményedett meg? Nem sütöttem elég ideig vagy nem hagytam utána a levegőn elég ideig?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sütötted meg eléggé.
2021. okt. 5. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, amit az első hozzászóló ír, de számít a szalonna minősége is. Sajnos én is tapasztalom ezt, és mindegy, hogy egyszerű kenyérszalonnát vagy bacont sütök. Néha szabályosan víz folyik ki belőle. ma már nem olyan a szalonnák minősége, mint akár olyan 5-6 évvel ezelőtt is.

De ha rendes házi szalonnád van, akkor ahogy írtam, az első hozzászólónak van igaza.

2021. okt. 5. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Javítom a mondatot:

*ma már nem olyan a szalonnák minősége, mint amilyeneket akár még 5-6 évvel ezelőtt is lehetett vásárolni.

2021. okt. 5. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Becsületes, házi szalonna esetén lehet, hogy mindkettő.

Nem sütötted meg eléggé és nem hagytad egy hangyányit hűlni.

2021. okt. 5. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!