Normális, hogy alig sül ki a zsír a szalonnából?
Figyelt kérdés
Füstölt kolozsvári szalonnát használtam, és felkockázva 20 perc alatt is alig valamennyi zsír jött ki belőle. A nagyja bent is maradt. Máskor a kockázott bolti bacon jóval gyorsabban ropogósra sül. Ez mitől lehetett?2021. ápr. 20. 13:06
2/6 anonim válasza:
Szerintem szimplán az lehet az oka hogy a főtt szalonna nehezebben sül...:D
3/6 A kérdező kommentje:
Ez elvileg csak füstölt volt... De ha a kolozsvári alapból főtt típus, akkor csak én nem voltam képben:)
2021. ápr. 20. 16:19
4/6 anonim válasza:
Van füstölt is és füstölt főtt kolozsvári szalonna is.:)
Lehet, hogy nem figyelted melyik fajta, de ez nem is biztos, mert sajnos a mai füstölt húsok már nem olyanok, mint akár csak tíz évvel ezelőtt. Én is jártam már úgy, hogy megpirulni alig akart a csomagolt bacon.
Már csak az egyik helyi hentesüzletben vásárolunk bármilyen hús- illetve szalonnaféleséget.
6/6 anonim válasza:
Azért van amúgy mert már a "csak" füstölt szalcsikat is páclével injektálják ami azt jelenti hogy bőven vizes lesz a szalonna, ezért nem sül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!