A tarhonyalevest zsír helyett mivel lehet csinálni? Olivaolaj és vaj, esetleg húsos szalonna közül, mert ez van. Zsír most nincs.
Figyelt kérdés
Az jó lenne, ha a szalonnát felaprózva addig sütném, amíg kijön belőle valamennyi zsír?
De az nem lesz elég, az a baj. A kisült zsírhoz melyiket jobb hozzátenni, az olivaolajat, vagy a vajat?
2021. ápr. 1. 18:47
1/6 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj választani, akkor inkább a vaj.
2/6 anonim válasza:
Az olivaolaj jobb és kell is a szalonnához,csak lassu tüzön süssed,mert az olivának nem jó az erõs tüz.Vagy süsd ki elõbb a szalonnát és utána add hozzá az olivaolajat.Gondolom a tarhonyát megpiritod.
3/6 anonim válasza:
Igen persze jó ugy a szalonna. Sosem hallottál még ilyenről?
Mehet hozzá az olaj
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendben.
És akkor szerencsére a vaj marad valami sütibe.
Igen, pirítom a tarhonyát, hát kell is.
2021. ápr. 1. 19:35
5/6 anonim válasza:
Én a vajat tartom szerencsésebb választásnak a levesbe, de leginkább kihagynám mindkettőt, megcsinálnám csak a szalonnával.
6/6 anonim válasza:
vajat a tarhonyalevesbe?..Uram, irgalmazz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!