Lecsohoz a szalonnat mikor teszuk hozza? Amikor dinszteljuk a hagymat?
Figyelt kérdés
Bocsi most probalom eloszor meg fozni :)2021. júl. 8. 15:16
1/5 anonim válasza:
Én a kis kockákra vagy esetleg "kakastaréjra" vágott szalonnát szoktam kiolvasztani, és annak a zsírjában kezdem el dinsztelni a hagymát.
2/5 anonim válasza:
Előtte. Elsőként.
Mivel zsírt enged, és azon a zsíron párolod / pirítod utána az összes többi cuccot, kezdve a hagymával.
Ha nagyon húsos szalonna, és kevés zsírt enged, akkor is az elején, mert azt a keveset is bele kell számolni az összesbe.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor eloszor a szalonnat teszem oda ha kiengedte a zsirt ra a hagyma es ugy dinsztelem le koszonom szepen :)
2021. júl. 8. 15:38
4/5 anonim válasza:
Eloszor kiolvasztom a szalonna zsirjat ... erre dobom a hagymat es a paprikat, ezt a kettot egyutt piritom, mert igy jon ki a paprika ize ... kesobb teszem bele a paradicsomot es a fokhagymat, hogy ne a paradicsom savassaga dominaljon es a sultpaprika ize is megmaradjon.
5/5 anonim válasza:
Természetesen a legelején kell, ahogy a többiek is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!