Egy új receptet szeretnék kitalálni,(Sütéshez) mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 21:03
2/7 anonim válasza:
200 grammnyi kreatívítás
100 grammnyi rapasztalat,hogy tudd mi lesz ha külömböző dolgokat összekotyvasztasz
500 mililiter idő
50 grammnyi pénz
10 dl alapanyag
Mi mást lehet erre mondani?
3/7 anonim válasza:
Azt várod, hogy MI mondjuk meg, hogy TE mit találj ki? :D:D:D
... vagy én vagyok a hülye és ez egy értelmes kérdés?
4/7 anonim válasza:
Nincs olyan összetevő, ami mindenképp kell egy sütihez. Csomó liszt, tojás, cukormentes süti van, szóval tényleg csak a képzeleted szab határt.
5/7 anonim válasza:
Keverőtál, robotgép, esetleg szerényebb háztartásban egy fakanál, tepsi, sütő.
6/7 anonim válasza:
Szerintem azt kell először kitalálnod, hogy merre indulj el. Vagyis milyen ízvilágú, milyen fajtájú süteményt szeretnél.
És ha ez sikerült, akkor már csak -ahogy a kettes válaszoló is írja-,
tapasztalatra lesz szükséged. Meg persze kísérletezgetni kell és nem feladni, ha elsőre nem sikerül.
7/7 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy pl. azt is megteheted, (én szoktam), hogy meglevő süteményrecepteket alakítok át a saját ízlésem szerint. És van, hogy beválik. Nyilván nem azért csinálom ezt, hogy utána feltegyem egy receptoldalra, hanem csak a saját szórakoztatásomra foglalkozok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!