Hogyan lesz finom a krumplipüré?
Figyelt kérdés
Én vajat, tejfölt és tejet teszek bele, de nem lesz krémes, finom. Inkább savanyú ☹️2021. okt. 4. 14:51
11/21 anonim válasza:
Szoktak egy gondolatnyi szerecsendiót ráreszelni a tetejére.
12/21 anonim válasza:
Én vajat, sót, vegetát, szerecsendiót, tejszínt teszek bele.
13/21 anonim válasza:
Vajtól lesz krémes.
Én imádom jó tejfölösen, de az tényleg savanykás ízt ad neki.
14/21 anonim válasza:
én csak vajat,tejet,meg szerecsendiót teszek bele . Csináltam már tejszínnel,úgy is jó, tejföllel annyira nem jön be.
15/21 anonim válasza:
Én csak vajat, tejet, sót és esetleg valamilyen fűszert (pl. szerecsendió) teszek bele.
16/21 anonim válasza:
Úgy látom, valaki utálja a szerecsendiót..
17/21 anonim válasza:
16!
Imádom a szerecsendiót, bár a krumplipürébe nem szoktam tenni.
Tegnap viszont kipróbáltam egy receptet, amibe az kellett és eszméletlen jó lett. Igaz nem krumplipüré néven futott, hanem flancos Lyoni krumplitortara volt keresztelve, de végülis az alapja krumplipüré.
19/21 anonim válasza:
Imádom, hogy a panelprolik leszavazzák az összes helyesen válaszolót: a krémes krumplipüréhez főleg csak vaj kell, meg némi tej, de csak a textúra miatt.
A világ leghíresebb, fine-dining krumplipüréjét Joel Robuchon éttermeiben lehet kapni, minden kilóhoz negyedkiló vajat adnak.
20/21 anonim válasza:
Nalunk csak vaj és tej megy bele. Vajból több és isteni krémes finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!