Krumplipürét mivel ízesítitek? Van valami különleges és nagyon finom recept?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 20:34
1/12 anonim válasza:
Én tejszínnel és kevés margarinnal keverem, ha van friss petrezselyem- és mentalevelem, akkor nagyon apróra vágva belerakom.
2/12 anonim válasza:
Reszelt trappista sajttal nagyon finom.
3/12 anonim válasza:
Piritott hagymával is finom és lehet a vaj mellett tejfölt is beletenni és jól kikeverni.
4/12 anonim válasza:
Én teszek hozzá vajat,és sajtkrémet is. Az utóbbi, aza tömlős,kolbászos, bár azt néha elhagyom. Szoktam még beletenni apróra vágott petrezselmet is, esetleg reszelt sajtot. A lányom tejföllel eszi, nem tudom miért, de elkér mindig az -ízesítetlen- krumpliból, aztán tejföllel kikeveri. Hm, nem tudom mit szeret benne, biztos finom. A férjem fűszer paprikát is tesz bele, ha Ő csinálja :) Néha kevés langyos tej is megy bele, van mikor vaj helyett margarin, petrezselyem helyett vegeta, néha szoktam hozzá tenni 'sült csirke fűszersót' ha csirkével tálalom.... Fantázia kérdése,na meg persze ízlésé :)
5/12 anonim válasza:
én ételízesítővel és tejföllel. ha nincs, akkor vajjal
6/12 anonim válasza:
Én tejjel, és teavajjal keverem jó habosra, akkor nem lesz olyan tapétaragasztós.Ja és persze vegeta.
7/12 anonim válasza:
A dokinénink sütőtököt tesz hozzá amikor megfőzi ízre sem rossz és még a szine is jó:-))
8/12 anonim válasza:
vajat sót és borst teszek bele:-) néha fokhagymát
9/12 anonim válasza:
Egy kevés sárgarépát fözök bele, attól finom ize lesz és a szine is sokkal szebb.
10/12 anonim válasza:
én ugy csinálom,hoyg vajajl ,meg tejjel keverem ki.és szerecsendiot teszek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!