Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Köményt milyen ételekhez...

Köményt milyen ételekhez használjátok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sült sertéshúshoz, pörkölthöz, gulyásleveshez. Nagyon szeretem.
2021. okt. 1. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagy mennyiségben kellene elhasználni, akkor az indiaiak kedvencét ajánlom, a köményes rizst.


Száraz, forró fazékban picit kipattogtatod a köménymagokat, mehet mellé még fahéjrúd, babérlevél és csillagánizs is, ha van. Ha lepirultak, hozzáadsz némi gheet (de sima vaj is jó), majd a beáztatott és átmosott basmati rizst és az instrukcióknak megfelelően megfőzöd.


Mindenféle curryhez, de még az önmagában enyhébb ízű szószos magyar ételekhez is tökéletes.

2021. okt. 2. 01:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
El sem tudnám képzelni nélküle,pl;a tejfölös csirkepaprikást,mert az adja meg az ízét....próbáltam nem bele tenni,és nem volt jó íze.
2021. okt. 2. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 jonyka válasza:
Kolbász és gulyásleves.
2021. okt. 7. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!