A szójaszószt milyen ételekhez és hogyan használjam?
Hasznalhatod, husokhoz, tesztahoz, rizshez.
Nehany tipp ahogyan en szoktam hasznalni.
Pacolt csirke: szojaszosz es izles szerinti fuszerek (so bors fokhagyma majoranna oregano...stb) es tej. osszekevered beleaztatod a csirket (de hasznalhatsz mas hust is) benne hagyod egy ejszakan at, es utana natur kisutod. (tej helyett hasznalhatsz voros bort is, ami meg pikansabba teszi az egeszet. ha bort hasznalok teszek hozza egy kis mustart is
Natur csirkefalatok: a csirke mellet kis csikokra vagom, sozom borsozom, fokhagymazom, es forro olajra/vajra dobom. sules kozben adom hozza a szojaszoszt.
Rizs:a natur parolt rizst osszekeverem egy kis parolt hagymaval csicseriborsoval es mustarral ( aprora vagod a hagymat, olajon jol megpiritod, hozzaadsz egy-ketto zuzott fej fokhagymat, egy evokanal mustart es egy konzerv csicseriborsot...osszemelegited es erre mehet ra a rizs) amikor atmelegedett az egesz szojaszoszt ontesz hozza. nem tul sokat mert az ize eros...de nagyon finom.
amugy a natur rizshez is adhatod csak ugy siman
teszta: fott teszta, es piritott zoldsegek, osszekevered es adsz hozza szojaszoszt...ugy mint a taj kajaldakban.
most ennyi jutott eszembe. jo kiserletezest. (amugy nekem a csicseriborsos rizs a kedvencem...onmagaban is megallja a helyet mint egytaletel, ja ha szereted a csiposet tehetsz bele egy kis friss csilit...erdemes iprobalni isteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!