Van egy hadseregnek is elegendő maradék tzatzikim. Van valami ötletetek, mire használjam?
Figyelt kérdés
Tegnap hagymával, sonkával tűzdelt egyben sült karaj volt hozzá, mára nincs ötletem.2011. júl. 15. 09:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem süss egy pár tortillát, tegyél be egy kis husit, salit,meg tzatzikit.
2/7 anonim válasza:
Fasírt esetleg illik hozzá? Ez engem is érdekelne! Szóval, hogy adhatok kis fasírtokat a tzatzikihez?
3/7 anonim válasza:
csinálj pirítóst és edd meg tzatzikivel :D
5/7 anonim válasza:
Csirkemellet, pulykamellet, esetleg combit csíkokra vágsz, kevés olajon lepirítasz. Tálalhatsz mellé még sült krumplit, pitát, paradicsomot, salátát, uborkát, nyers hagymát, a tzatzikit meg mártásnak rá.
6/7 A kérdező kommentje:
tehát gyros:)) nekem is ez volt a legkézenfekvőbb ötletem, meg is erősítettetek benne. husim úgyis van még a fagyasztóban, veszek hozzá zöldséget és passz. köszönöm az ötleteket:)
2011. júl. 15. 09:56
7/7 anonim válasza:
vidd el irakba a katonáknak tuti örülnének neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!