Kacsamájat hogyan süssem meg? Olyan fél kg
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 08:52
1/3 anonim 



válasza:





Ha ez egy hízott kacsamáj (vagyis egyben fél kiló), akkor kell hozzá háj is. A hájjal körül kell rakni, húslevessel felönteni, fedő alatt puhára párolni. A végén zsírjára sütni. A megpirult hájat kipréselni, töpörtyű lesz belőle. A húsleves lehet kockából is, de vízzel is felöntheted, csak akkor meg kell sózni.
2/3 anonim 



válasza:





Hízott fél kg kacsamájat kb 20 perc alatt át lehet sütni.
Veszel a boltban kacsazsírt abban süsd,utána kenyérre is jó lesz a zsír.
Ha nem akkor kevés olajban,sózod borsozod,mellé két negyed alma plusz hagyma.Fedő alatt néha forgatod.
A sótól nem lesz kemény.
3/3 anonim 



válasza:





Vagd szeletekre es rantsd ki. Burgonyapurevel es tejfolos-fokhagymas uborkasalataval kivalo etek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!