Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teszel cukrot a palacsinta...

Teszel cukrot a palacsinta tésztába?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Én csak egy csomag vaníliás cukrot szoktam beletenni.
2021. szept. 29. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

Perszehogy.

(Eredetileg viccelni szerettem volna hogy Persze miután kész van lekvár formájában vagy porcukorként)

2021. szept. 29. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
En nem.
2021. szept. 29. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen, hagyományosan készítem!
2021. szept. 30. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
A hagyományosban pont nincsen cukor, az csak az édes palacsinta receptjében van. Szerintem a kérdező sincsen ezzel tisztában, mert ő is egy kalap alá veszi a kettőt, pedig két külön recept. A hagyományosra maximum utólag lehet porcukrot vagy cukrot szórni ízesítésnek.
2021. szept. 30. 00:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen rakok keveset, és egy jó adag sót. Úgy szeretem, ha kifejezetten sós a tészta, nem semleges ízű.
2021. szept. 30. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Aki lepontozott az legyen szíves kezébe venni egy szakácskönyvet és megkeresni benne a palacsinták fejezete. Köszi.
2021. szept. 30. 03:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

7-es Én még életemben nem sütöttem palacsintát szakácskönyvből..

A kedvedért elővettem egyet. Pelle Józsefné Minerva nagy szakácskönyve 1976-os kiadás, úgyhogy elég hagyományos, a recept szerint "1 kanálka cukor, egy kevés só".

2021. szept. 30. 03:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Csak is cukorral anélkül ízetlen vacak ,anyukám,barátnőm,és szerintem anno a nagyon is tett bele cukrot.
2021. szept. 30. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Általában nem szoktam. Liszt, tojás, tej és szénsavas víz nálam a "sima" palacsinta, ezt fel lehet sósan és édesen is használni. De néha igazi édes palacsinta kerül az asztalra, ami liszt, tojás, tej, olvasztott vaj és cukor. Ezt vastagabbra is sütöm és nem szoktuk tölteni, csak porcukorral megszórni
2021. szept. 30. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!