Teszel cukrot a palacsinta tésztába?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
1/15 anonim válasza:
Én csak egy csomag vaníliás cukrot szoktam beletenni.
2/15 anonim válasza:
Perszehogy.
(Eredetileg viccelni szerettem volna hogy Persze miután kész van lekvár formájában vagy porcukorként)
4/15 anonim válasza:
Igen, hagyományosan készítem!
5/15 anonim válasza:
A hagyományosban pont nincsen cukor, az csak az édes palacsinta receptjében van. Szerintem a kérdező sincsen ezzel tisztában, mert ő is egy kalap alá veszi a kettőt, pedig két külön recept. A hagyományosra maximum utólag lehet porcukrot vagy cukrot szórni ízesítésnek.
6/15 anonim válasza:
Igen rakok keveset, és egy jó adag sót. Úgy szeretem, ha kifejezetten sós a tészta, nem semleges ízű.
7/15 anonim válasza:
Aki lepontozott az legyen szíves kezébe venni egy szakácskönyvet és megkeresni benne a palacsinták fejezete. Köszi.
8/15 anonim válasza:
7-es Én még életemben nem sütöttem palacsintát szakácskönyvből..
A kedvedért elővettem egyet. Pelle Józsefné Minerva nagy szakácskönyve 1976-os kiadás, úgyhogy elég hagyományos, a recept szerint "1 kanálka cukor, egy kevés só".
9/15 anonim válasza:
Csak is cukorral anélkül ízetlen vacak ,anyukám,barátnőm,és szerintem anno a nagyon is tett bele cukrot.
10/15 anonim válasza:
Általában nem szoktam. Liszt, tojás, tej és szénsavas víz nálam a "sima" palacsinta, ezt fel lehet sósan és édesen is használni. De néha igazi édes palacsinta kerül az asztalra, ami liszt, tojás, tej, olvasztott vaj és cukor. Ezt vastagabbra is sütöm és nem szoktuk tölteni, csak porcukorral megszórni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!