Mi lesz, ha tejes tésztába (pl. : palacsinta) rakok egy kis laktáz-enzimet, hogy előre le legyen bontva a tejcukor benne és úgy sütöm ki?
Figyelt kérdés
NEM vagyok tejcukor érzékeny, csak kíváncsi vagyok.2017. jún. 4. 20:36
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy a tejbe, állni hagyom és utána rakom bele a tésztába. :D
2017. jún. 4. 20:38
2/4 anonim válasza:
Akkor "kitaláltad" a laktózmentes tejet - az ugyanis nem laktózmentes, hanem laktázzal dúsított.
3/4 anonim válasza:
Egyéb kérdés palacsinta ügyben ???
4/4 anonim válasza:
Tedd előre a tejbe és azt használd utána. Én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!