Palacsinta tej es olaj nelkul?
Szerintetek ez a recept jo (dietazoknak) ?
10db palacsintahoz:
150g zabpehely
450g viz
1 tojas
só
Ezt valaki probalta mar?
kis lisztet hozza kell adni, akar teljes kiorlésut.
amugy ne nézd a grammokat, csak kezd el kutyulni. aztan ha suru az állaga probáld meg kisutni.
én ezt múltkor próbáltam, de nem ízlett. :( a zabpelyhet nem tudtam megőrölni, úgyhogy darabos is lett.
én maradok a rendes palacsintatésztánál tk liszttel
A ch tartalma ugyanannyi volt ( a felszívódása lassúbb )más előnye nincs, hogy zablisztből csináltad.
Aki pedig ilyen vadul fogyókúrázik, legyen annyi önfegyelme, hogy le tudjon mondani a palacsintáról... és főleg ne akarjon tízet megenni.
De azért váljék egészségedre:)
Nem értem, miért baj, ha valaki zabpalacsintát akar enni, a zabpalacsinta közismert és sokaknak bejövő étel. S igenis van, akit a fehérjedúsabb, rostos zab sokkal jobban laktat, mint a finomliszt - vagy csak szereti nem felvinni a vércukrát, mert akkor hamar és nagyon megéhezik. Nemcsak a szénhidráttartalom számít.
Az én ízlésem szerint ez pokolian tojástalan, de ez egyéni. Nem tudom, rendes tésztává áll-e össze ilyen arányokkal, s mennyire szakad, ki kell próbálni.
Diéta és diétázó kérdése, alkalmas-e fogyáskor az ilyesmi. Plusz nagy szerepe van a tölteléknek is, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!