Mit ronthatok el az ilyen ételeknél?
Figyelt kérdés
Ha csak serpenyőben kisütöm a csirkemellet megfűszerezve, akkor egészen omlósra szokott sikerülni. Viszont nagyon száraz szokott lenni, ha bármilyen olyan ételt csinálok, amihez először le kell pirítani a csirkét, majd hozzáadni a tejszínt és úgy főzni. Annyira száraz és kemény marad a csirke, hogy ehetetlen az étel.
Mit ronthatok el? Jobban le kéne pirítani? Nem kéne olyan sokáig főzni utána? Vagy túl kevés ideig főzöm?
2021. szept. 26. 12:11
1/5 anonim válasza:
Inkább kevésbé pirítsd le a csirkét. Sőt, én nem is szoktam pirítani, hanem épp csak amíg fehér nem lesz, aztán rögtön rá a tejszín (vagy bármi más, mondjuk paradicsom vagy ilyesmi).
2/5 anonim válasza:
Én a lepirítás után mindig vízzel puhítom meg, utána jöhet a tejszín
3/5 anonim válasza:
Nem kell pirítani, csak míg fehér nem lesz és rögtön mehet rá a többi cucc.
4/5 anonim válasza:
Naszoval en pont ezert nem eszem csirket, mert varazslat kell hozza, hogy elvezheto legyen :))) Amugy is a legizetlenebb hus .... szoval elnezest, de csak egyet tudok tanacsolni >>> egyel serteshust! :))))
5/5 anonim válasza:
Nem árt egy kis zsiradék a csirkére, akkor nem szárad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!