Mi a legjobb módszer a kisült rántott hús "olajmentesítésére", a papír kéztörlő használatán kívül?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 11:07
2/9 anonim válasza:
Süsd zsírban, és akkor egy csepp olaj nem lesz rajta!
Egyébként vedd magasra a hőfokot, nem lassú tűzön süsd, és akkor nem fogja úgy magába szívni!
3/9 anonim válasza:
Sütőben süsd pár csepp olajon :)
4/9 anonim válasza:
Baromsag az egesz! Gondold mar vegig a folyamatot ... mi torteni suteskor ... a hus elvesziti a nedvesseg tartalmat. Nem sziv magaba semmit - nem szivacs, hanem hus! :)))))
5/9 anonim válasza:
Szűrős edénybe szoktam rakni, csöpög le róla olaj.
6/9 A kérdező kommentje:
#4-es akkor a panír szívja be az olajat, ami a rántott hús egyik alkotó, elhagyhatatlan része. Amúgy, azzal is próbálok "olajmentesíteni", hogy a húscsipesszel próbálom jól összeszorítani a húst, amikor kiveszem az olajból.
Kenyeret nem eszem, így szikkadt kenyerem sincs.
2021. aug. 20. 14:45
8/9 anonim válasza:
Én szűrőben csepegtetem le az elkészült húsokat, mire ehető hőmérsékletűek lesznek, lecsöpög az olaj róla. Ha Sütőben sütöm, picit utána is szoktam.
9/9 anonim válasza:
Megvárod, míg lecsöpög az olaj. Mondjuk, ha fritőzben sütöd, eleve ott vannak a szeletek a kosárkában. Pár percig ott hagyod és voilá! Már nem is olajos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!