Gombapörkölthöz milyen gluténmentes köretet adjak a gluténérzékeny vendégnek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 12:52
2/9 anonim válasza:
De a pörköltben nem lehet egy szem búza-, rozs- vagy árpaliszt sem. Egy molekula sem.
3/9 anonim válasza:
Ne keverd a pörköltöt össze a tésztával, mert akkor már ha nem szedsz belőle tésztát a gluténérzékenynek, ő akkor is beteg lesz a beleázott tésztamolekuláktól.
4/9 anonim válasza:
Rizs, főtt krumpli. Sült krumpli.
5/9 Katona Dius válasza:
Én glutén érzékeny vagyok, én úgy szoktam, hogy gluténmentes lisztből galuskát csinálok. Ha nem akarsz venni glm lisztet, mert máskor nem használnád, akkor javaslom a kukoricalisztből készült tésztákat, azok a legjobb ízűek meglátásom szerint. Vagy adhatsz mellé rizst.
Viszont ha olyan gombapörit csinálsz,amihez kell lisztet keverni, ott sem használhatsz gluténos lisztet.
7/9 anonim válasza:
Szedjél neki 2x annyi pörit oszt jó napot!
8/9 anonim válasza:
Rizs, gm tészta, valamilyen kumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!