Rizsliszt helyett mivel habarjam/rántsam be az ételt?
Figyelt kérdés
Gluténmentes étkezést kell folytatnom.
Próbáltam a rizslisztet de nem ízlik vele az étel.
Ki mit ajánl?
2021. aug. 16. 21:13
1/7 anonim válasza:
Én kukoricaliszttel szoktam, próbáld meg azt esetleg. Mondjuk én egyik gluténmentes liszttel sem érzem, hogy nagyon más lenne az étel íze.
2/7 anonim válasza:
A rizslisztnek van egy jellegzetes íze. Használj kukoricalisztet, ahogy 1-es is írja.
3/7 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy kicsit többet tegyél bele, mint a búzalisztből tennél.
6/7 Ignis Subdialis válasza:
Cirokliszt vagy esetleg kukoricakeményítő.
7/7 anonim válasza:
Kukorica keményítő.
Amúgy szerintem a rízslisztnek az a titka, hogy tovább kell főzni, mint a búzalisztet. Nem elég amíg felforr, utána állni kell mellette és kavargatni, és forralni pár percet. Sokkal de sokkal jobb lesz, ha hagyod így megfőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!