Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rizsliszt helyett mivel...

Rizsliszt helyett mivel habarjam/rántsam be az ételt?

Figyelt kérdés

Gluténmentes étkezést kell folytatnom.

Próbáltam a rizslisztet de nem ízlik vele az étel.


Ki mit ajánl?



2021. aug. 16. 21:13
 1/7 anonim válasza:
100%
Én kukoricaliszttel szoktam, próbáld meg azt esetleg. Mondjuk én egyik gluténmentes liszttel sem érzem, hogy nagyon más lenne az étel íze.
2021. aug. 16. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A rizslisztnek van egy jellegzetes íze. Használj kukoricalisztet, ahogy 1-es is írja.
2021. aug. 16. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, hogy kicsit többet tegyél bele, mint a búzalisztből tennél.
2021. aug. 16. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Keményítővel.
2021. aug. 16. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kukoricakeményítő
2021. aug. 16. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Cirokliszt vagy esetleg kukoricakeményítő.
2021. aug. 17. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kukorica keményítő.


Amúgy szerintem a rízslisztnek az a titka, hogy tovább kell főzni, mint a búzalisztet. Nem elég amíg felforr, utána állni kell mellette és kavargatni, és forralni pár percet. Sokkal de sokkal jobb lesz, ha hagyod így megfőni.

2021. aug. 17. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!