Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon mért nem lett jó a süti?

Vajon mért nem lett jó a süti?

Figyelt kérdés

2 pohár barackos joghurt, 2 pohár cukor, 4 pohár liszt, 1,5 pohár olaj, 6 tojás, 1 sütőpor, fél kiló barack. Laza könnyű piskótaszerű állag helyett összeállt gumiszerű lett. 38 percig sült, a tűpróbát kiállta, úgyhogy biztos nem nyers, de olyan hatást kelt.

Tippjeim: Nem vertem fel habnak a fehérjét, hanem az egészet kevertem kihabosodásig géppel. A muffinra mondják, hogy nem szabad sokáig keverni. Lehet, hogy ezt sem?

Vagy a barack leve változtatta meg a tészta állagát?


2021. aug. 13. 19:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Előmelegítettbe. Az én sütőm is annyi idős.
2021. aug. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!