SBO-n nem találtak semmit, de a fájdalomtól megőrülök. A háziorvos csak legyint rá. Vajon hová menjek, vagy mit csináljak, azon túl, hogy új háziorvost kerítek?
Múlt héten a sűrgősségin kötöttem ki. Jobb deréktájon iszonyú fájdalom. (nagyjából akkora területen, ahogy "átfogom" az oldalam. Változó, hogy pisilés közben erősödik, élesen "szúr", csökken egy rövid időre a fájdalom, vagy csak úgy folyamatosan fáj.
Labor szerint rendben vagyok, UH szintén nem mutat semmit.
Rengeteget iszok, pisilek(néha már átlátszót, annyit iszok), és úgy eszem az algopirint mint más a tictacot(napi 2-3.t).
Sem ki nem zárták, sem meg nem erősítették.
Kimerültem, és jó lenne tudni, hogy mi ez, mivel lehet/kel kezelni.
Vesére gyanakszom. Renelixet ajánlom addig is, amíg ki nem derül. Ez homeopátiás szer. (Én pl. itt vettem: [link]
Amúgy a vesehomok nem látszik UH-on.
Illetve úgy rémlik nekem, hogy apukám Aloe Vera gélt ivott vesekőre és volt, amit fájdalom nélkül kipisilt. Volt, amit törni kellett, de a kiürülést fájdalommentesebbé tette.
Nekem infraszauna (30 perc) és a Renelix tette rendbe a vesémet.
Az antibiotikum is jó lehet, ha tenyésztés alapján kapod. Én sajnos vaktában kaptam és 6-7 kúra se segített már a végén. Renelix után elvágták az évekig visszatérő vesemedencegyulladásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!