Felvehetek rövid ujjú felsőt? Itt ez a nagy meleg és van rajtam felesleg, nem vagyok egy vékony nő, a bőröm nem túl szép a karomnál. 😔 Nagyon szégyellem. Vajon leneznek, ha felveszek egy rovid ujju felsot?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 16:15
2/7 anonim válasza:
biztos lesz, akinek nem tetszik. de ez mindenféle alkat mindenféle öltözködése esetén így lenne, nem kell velük foglalkozni. szóval ha nem akarsz megpusztulni a melegben, akkor mindenképp
3/7 anonim válasza:
Mivel fogyás miatt nekem is " lóg" a karom, én mindig könyékig érő felsőt, vagy ruhát hordok nyáron. Mindenki maga dönti el persze, de engem nagyon zavar a rövidujjú, még otthon is.
4/7 anonim válasza:
Senki nem néz le, kb. minden második ember ilyen.
5/7 anonim válasza:
Persze. Senkit nem érdekel hogy nézel ki, amíg csúnya vagy. Beleolvadsz a többi.csúnyába. ha meg szép vagy, akkor meg azért néznek meg, az meg nem rossz.
6/7 A kérdező kommentje:
Mekkora seggfejek léteznek. Istenem gyere le
2021. jún. 6. 08:47
7/7 anonim válasza:
Felvehetsz, én szó szerint dagadt vagyok, de forró nacit is hordok :) (pikkelysömörös vagyok, és amikor a testemen volt tünet, ami csúnya azt sem rejtettem el, bár volt ahol nem is tudtam, bár néha megpróbáltám)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!