Hogy kell töltöttkáposztát csinálni?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, 18 éves fiú vagyok és szeretem, de úgy néz ki magamnak kell elkészítenem...
Mi kell hozzá? Hogy kell elkészíteni? Ééés a legfontosabb kérdés: Vakvarnyúcska itt vagy?
2021. aug. 10. 16:32
22/26 anonim válasza:
#21 ezen túl vagyunk már, nem jó, mert szerencsétlen a kérdező.
23/26 anonim válasza:
Hát kérdező, egyetlen receptet kaptál, de abból a töltött káposztából sem ennék ami bő egy óra alatt kész lett.
Legalább 3-4 órán keresztül szokták főzni.
Egyébként a recept jó, csak hiányzik belőle valami füstölt.
25/26 anonim válasza:
Ha igazán finom töltött káposzta az erdélyi töltött káposzta! 5 éve akadtam rá a receptjére, azóta csak azt főzöm.
26/26 anonim válasza:
Egy sor savanyu kaposzta. Egy sor sima kaposztaba burkotl toltelek. Egy sor sav kaposzta. Megint toltelek stb.
A savanyu kaposzta retegbe keverj gustolt husokst. Kolbaszt vagy fustolt csulkot vsgy sonkat. Attol lesz jo ize
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!