Ettetek már csipős töltöttkáposztát?
Figyelt kérdés
Asszony most csinált,nem vette észre,hogy a pirospaprika csipős és füstölt,de ez borzasztóan jó :D szerinte nem.
Szerintetek?
2021. febr. 21. 15:05
1/6 anonim válasza:
Igen ettem már, én mindent csípősen eszek. Szerintem jobb csípősen.
2/6 anonim válasza:
Aposom mindent csiposen enne.
Mindenkinek mas az izlese minden teren ha neked izlik joetvagyat hozza :)
En nagyon keves dolgot birok csiposen megenni sot kb semmit
3/6 anonim válasza:
Sima töltött káposztát ettem úgy,hogy szórtam bele magokat a szárított pirospaprikából,nekem ízlett úgy is.
4/6 anonim válasza:
Nem ettem még, de érdekes ötlet, nem hangzik rosszul. Azt nem mondom hogy kipróbálom mert a töltött káposzta túl nagy munka ahhoz hogy csak magamnak csináljak, de lehet hogy ihletet merítek és legközelebb a székelykáposztába teszek egy kis csípős pirospaprikát is.
5/6 anonim válasza:
Mindig teszek bele erőspaprikát.
6/6 anonim válasza:
Roma lagziban. Nagyon finom. Magyar leàny vagyok.Mondjuk tiszta hülye is. Vaj helyett Erős Pistàt kenek reggeli kenyérkémre. ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!