Mi a töltöttkáposzta receptje?
Nos, akkor mi miért írjunk bármit is. Több száz variáció található, apróbb eltérésekkel.
Most leírok egyet, te válaszolsz, hogy ismered, nem jó.
Valaki szorgalmasabb beír/bemásol másik tízet. Az sem jó.
Ha legalább próbálnád szűkíteni a kört, milyennek feleljen meg. Mi legyen benne, mi ne? Édes káposztából vagy savanyúból?
Ne legyen benne rizs, gersli, burlgur stb.
Sok hússal, hús nélkül?
Könnyebb lenne az életünk így.
Melyik? Mert van pár fajta 😊
Alföldi,Szabolcsi,hagyományos,Erdélyi..
Melyik érdekel?
Savanyított levélbe göngyölt,édes káposztába göngyölt,füstölthússal,csülökkel tuningolt stb...
És mit találtál, ami "nem jó"....????
Enélkül honnan tudnánk, hogy mit szeretnél...?
Mi volt a rossz azokban a receptekben?
Ha a receptnézés közben eldöntöd valamelyikről hogy nem jó, akkor nyilván van fogalmad arról, hogy neked mi a jó és akkor innentől kezdve nem értem a kérdést!
Csináld úgy, ahogy neked jó, nem egy agysebészet!
Ahany haz, annyi szokas …
En mar evek ota ugy intezem, hogy nem csinalok toltott káposztát ... akarhova megyek vendegsegbe az unnepek alatt, biztos az arcomba tolnak egy tanyerral amit nagyon joizuen el is szoktam fogyasztani :) Toltottkaposzta tema nálam lezarva.
Tessék,én ez alapján csinálom:
Párom így szereti. Én kalocsai vagyok,mi otthon másképp csináljuk,jó sok fűszerrel,savanyított káposztával,csípősen,füstölt nyúljával és füstölt hússal,paradicsom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!