Kakaós piskóta lehetett?
És volt még egy sütemény. Ránézésre olyasmi volt mint a túrógombóc, de le volt öntve vanília pudinggal. Az mi lehetett? :)
Régi szép óvodás és ált. iskolás évek. :)
sima piskóta csokipudinggal leöntve
a második pedig talán aranygaluska?
Igen, az aranygaluska biztos. Köszi.
De a piskótában nem vagyok biztos. Arra emlékszem, hogy nagy kockára volt felvágva, és el volt áztatva tejes kakaóval. De jobban belegondolva lehetséges, hogy csak tényleg sima piskóta volt, és hogy legyen egy kis kellemesebb íze a reggelről megmaradt kakaót ráöntötték :D
22:43 te se voltál menzás, ugye ? :D XD még hogy somlói :D
amúgy nem kakaó volt a piskótakockán, hanem eszméletlen hígra főzött csokipuding
voltam csak sose kaptunk semmit a levesen meg a főzeléken kívül. Néha kaptunk almát oszt annyi :D
Nekem a kedvenc menzai kajám a tejbegríz és a paradicsomleves volt. áhh de hiányzik :)
Én is a spenótot meg a "napközipörköltet" szerettem, anyukám hiába csinált spenótot friss levélből, nekem csak a napközis kellett.
21.52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!