Az olvasztott csokinak mitől lehetett rossz íze: a porcelán tálkától vagy attól, hogy édesítőszeres?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:42
11/12 anonim válasza:
Megégetted.
Legközelebb az üvegtálat tedd a mikróba, tedd max fokozatra (nem kell betojni, ez csak azt jelenti, hogy amint becsukod az ajtót, ténylegesen mikróz) megy 10mp-et, kiveszed és megkevergeted, picit vársz, visszarakod, megint megkevered. Nagyon kicsir kell mikrózgatni, a közepétől olvad.
A vajjal is pont ugyanez a játék.
12/12 anonim válasza:
Csokit gőz fölött olvasztunk, különben megég, és nagyon rossz íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!