Milyen fajta olvasztott cukorral ragasztják össze a mézeskalács részeket?
Figyelt kérdés
Van akinek be vált a repcet ami nem kezdett el olvadni 2 hét után.
Meg a fehér máz is érdekelne.
2020. nov. 27. 18:06
1/5 anonim válasza:
A fehér máz tojàsfehérjehab.
Tojàs fehérje rengeteg cukorral felverve, kis nyomózsàkbol nyomva, ami pl sütőpapirbol is készülhet.
Nekem van egy kis hàzikom ami 6 éve készült, a nappaliban, még nem olvadt meg
2/5 anonim válasza:
Olvasztott cukor? Karamellre gondolsz? Szoktak azzal is ragasztani.
3/5 anonim válasza:
Díszíteni: 1 tojásfehérje, 1 ek. citromlé és annyi porcukor, hogy ne legyen folyós. Felverni nem kell, csak simára keverni. Ragasztani is ugyanezzel szoktam. Ez keményre szárad, nagymamiéknak ne ezzel húzd be! ;)
4/5 A kérdező kommentje:
2 válaszoló arra is
Nálam a fehérje hab mindig leolvad és soha nem marad meg főleg ha karamelel érintkezik akkor, hamarabb hiába vigyázok rá hogy, ne érjen hozzá át áztatja a tésztát is.
2020. nov. 27. 20:50
5/5 anonim válasza:
1 ek. citromlé, kevés porcukor, 1 tojásfehérje. Össze kell keverni, habzsákba tölteni, és lehet vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!