Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fajta olvasztott...

Milyen fajta olvasztott cukorral ragasztják össze a mézeskalács részeket?

Figyelt kérdés

Van akinek be vált a repcet ami nem kezdett el olvadni 2 hét után.



Meg a fehér máz is érdekelne.



2020. nov. 27. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A fehér máz tojàsfehérjehab.

Tojàs fehérje rengeteg cukorral felverve, kis nyomózsàkbol nyomva, ami pl sütőpapirbol is készülhet.


Nekem van egy kis hàzikom ami 6 éve készült, a nappaliban, még nem olvadt meg

2020. nov. 27. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvasztott cukor? Karamellre gondolsz? Szoktak azzal is ragasztani.
2020. nov. 27. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Díszíteni: 1 tojásfehérje, 1 ek. citromlé és annyi porcukor, hogy ne legyen folyós. Felverni nem kell, csak simára keverni. Ragasztani is ugyanezzel szoktam. Ez keményre szárad, nagymamiéknak ne ezzel húzd be! ;)
2020. nov. 27. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

2 válaszoló arra is



Nálam a fehérje hab mindig leolvad és soha nem marad meg főleg ha karamelel érintkezik akkor, hamarabb hiába vigyázok rá hogy, ne érjen hozzá át áztatja a tésztát is.

2020. nov. 27. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1 ek. citromlé, kevés porcukor, 1 tojásfehérje. Össze kell keverni, habzsákba tölteni, és lehet vele dolgozni.
2020. nov. 28. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!