Az olvasztott csokinak mitől lehetett rossz íze: a porcelán tálkától vagy attól, hogy édesítőszeres?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:42
1/12 anonim válasza:
Inkább az utóbbi. A porcelán nem oldódik fel.
3/12 anonim válasza:
a porcelántál nem hiszem, hogy befolyásolná az ízét, de az édesítőszer már annál inkább
4/12 anonim válasza:
Attól hogy megégeted. Csokit nem mikrózunk
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hőálló édesítőszer volt benne. Vagy megégetted, tűzhelyen és mikróban is lehet jól és rosszul olvasztani föl.
6/12 A kérdező kommentje:
Tűzhelyen, a tálkát beletettem az edénybe
2021. aug. 3. 17:07
7/12 anonim válasza:
Mármint a tűzhelyen egy lábosban vizet forraltál, és abban úszott a csokis tálka? Úgy szerintem nem égethetted meg. Nekem úgy sikerült tűzhelyen megégetni, hogy két fém lábost tettem egymásba, de az oldaluk kicsit összeért, meg kevés víz is volt az alsóban, és így a fölső lábos is túlmelegedett. A porcelánnál ilyen nem lehet szerintem, az nem vezeti olyan jól a hőt.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem úszott, összeért az alja az edénnyel (nem volt túl sok víz)
2021. aug. 3. 17:17
9/12 anonim válasza:
Na, akkor attól sajnos megéghetett. De nem lehet biztosra megmondani, az édesítőszer is okozhatta a problémát.
10/12 anonim válasza:
Ez a baj 8. Gőz fölött melegítünk csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!