Van egy csokitorta, ami finom kaptam hozzá receptet de nekem nem sikerült elkészíteni, esetleg valaki nem ismeri? Recept:15tojás,15ka. cuk. ,25dkg olvasztott csoki. Krém:1 főzőtejszínhez 30dkg csoki, fehér krémhez 0.5főzőtejszín 30dkg fehér csoki.
Szia. Nem ismerem de kipróbálom.
Nagyon finom lehet.
Szia.Isteni finom, szerb csokitorta csak nekem nem sikerült és nem tudom miért.vsjon azért mert nem jó a recept vagy azért mert nem volt friss a tojás!?
Majd légyszi írd meg hogy neked sikerült e.köszönöm
Főzőtejszínnel soha nem készítünk édességet, nem arra való. Habtejszínt vegyél hozzá, minimum 30%-osat, de ha teheted, akkor inkább ennél is magasabb zsírtartalmút.
És igaza van az előttem szólónak, tényleg hiányzik belőle a liszt vagy valami más szárazanyag. Nem hagytál ki valamit?
Miért nem sikerült a tortád? Milyen lett?
15tojás,15kanál cukor,25dkg olvasztott csokoládé.ezeket ketté választjuk cukrot a tojás fehérjébe,az olvasztott csokit a sárgájába.ödsuekeverjük 4részre osztjuk,170C 17percet sütjük.
Krém:1főzőtejszínhez 30dkg csoki,fehérhez 0,5főzőtejszin 30gkg csoki.(ezt a krémet főzzük kicsi lángnál kb 30 percet.
Tetejére 1,5dl tejszín 10dkgcsoki.
Ez a torta liszt nélküli nagyon vékony a lapja.igy kaptam a receptet egy étteremben ettem de isteni finom volt gondoltam hátha valaki ismeri.köszönöm hogy elolvastad.
A krémbe nyugodtan teheted a fözötejdszínt, tökéletesen jó, akkor nem lenne az, ha fel kellene verni habbá, de itt erröl szó sincs!
Akik ellenkezöjét állítják, azok nem olvasták el figyelmesen, vagy egycsatornás a gondolkodásuk!
És akkor végülis mi lett a baja?
Melyik része nem sikerült? Milyennek kellett volna lenni, és milyen lett? Milyen hiba az, amin módosítani kell?
Mert ezt így a jóisten nem találja ki, ha nem tudjuk mi a hiba, hogy lehet javítani rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!