Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a mézeskalácsra...

Hogyan készül a mézeskalácsra a tojáshab?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én egy tojás fehérjéhez teszek 200 gramm porcukrot és azt jól kikeverem, ha lehet folyékonyabb akkor egyböl használom ha sürübb kell akkor kb fél órát várok vele és besürüsödik.
2008. dec. 9. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És felvered a fehérjét vagy csak kevered amig sima nem lesz?
2008. dec. 9. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

én robotgéppel jó habosra kikeverem, 1 tojásfehérjéből rengeteg hab kijön, több adag mézeskalácsra elég

nem szoktam mérni a porcukrot, annyit szoktam tenni hozzá, amit felvesz, kb 3 pohárnyit


nejlonzacsiba szoktam adagolni, aminek a csücskét picikét kivágom, ezzel szoktam díszíteni


tipp: vegyél különböző színű ételfestéket, és az tojásból kispoharakba adagolva keverj szép színes habokat - ezzel díszítve különleges, színes mézeskalácsaid lesznek


a habba szoktam cukorgyöngyöket is nyomni, megszáradva szépen bennemarad


jó díszítgetést :)

2008. dec. 9. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!