Hogyan készül a mézeskalácsra a tojáshab?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 19:04
1/3 anonim válasza:
én egy tojás fehérjéhez teszek 200 gramm porcukrot és azt jól kikeverem, ha lehet folyékonyabb akkor egyböl használom ha sürübb kell akkor kb fél órát várok vele és besürüsödik.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És felvered a fehérjét vagy csak kevered amig sima nem lesz?
2008. dec. 9. 19:29
3/3 anonim válasza:
én robotgéppel jó habosra kikeverem, 1 tojásfehérjéből rengeteg hab kijön, több adag mézeskalácsra elég
nem szoktam mérni a porcukrot, annyit szoktam tenni hozzá, amit felvesz, kb 3 pohárnyit
nejlonzacsiba szoktam adagolni, aminek a csücskét picikét kivágom, ezzel szoktam díszíteni
tipp: vegyél különböző színű ételfestéket, és az tojásból kispoharakba adagolva keverj szép színes habokat - ezzel díszítve különleges, színes mézeskalácsaid lesznek
a habba szoktam cukorgyöngyöket is nyomni, megszáradva szépen bennemarad
jó díszítgetést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!