Mit főzzek, amitől megpuhul az anyós?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyobb vitánk a párom anyjával, mert szerinte nem vagyok jó háziasszony.
Mit főzzek, amivel be tudnám bizonyítani, hogy ez nem igaz?
Valami különlegesebbet szeretnék, de olyat amit általában mindenki szeret.
Köszi ha segítesz! :)
2021. aug. 2. 12:52
11/14 anonim válasza:
Szerintem aki ilyet mond, az egy barom. Főzhetsz bármit, úgysem lesz jó, mindenbe bele lehet kötni.
12/14 anonim válasza:
Felesleges, én ezek után egy szalmaszálat nem tennék keresztbe érte. Hagyjuk már, és hiába csicskulsz be anyósnak, soha nem lehszel elég jó.
Inkább állj ki magadért, vállalva a konfliktust, de ne sunnyogj meg teperj a szeretetéért. Minek, Ő mit tesz érted?
13/14 anonim válasza:
Patkánymérget. Hidd el, hogy semmi se lesz jó.
14/14 anonim válasza:
Csinálj egy jó kis husilevest majd rantott hust krumplipurevel. Nem nagyon lehet elrontani és biztos izleni fog neki a házias etel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!