Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek, amitől megpuhul...

Mit főzzek, amitől megpuhul az anyós?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk a párom anyjával, mert szerinte nem vagyok jó háziasszony.

Mit főzzek, amivel be tudnám bizonyítani, hogy ez nem igaz?

Valami különlegesebbet szeretnék, de olyat amit általában mindenki szeret.

Köszi ha segítesz! :)

2021. aug. 2. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Idősebb húst puhítani tényleg nehéz, de ha felrakod egy kuktába főni, meg fog puhulni, ne aggódj.

Viccet félretéve, nem az a jó háziasszony, aki hű de speciális nagyon kuriózum ételeket készít, mert az a szakács. Ilyen gondolkodású anyósnak csinálhat te kaviárt is, nem éred el azt amit szeretnél. Szerintem teljesen más van a háttérben, és csak szapul.

Amúgy én a húslevest mondanám. Ha nagyon extrán akarod megcsinálni, akkor külön főzz hozzá csontoshúsból vagy csontokból alaplevet, 8 órán keresztül, olyan kollagén dús levest főzöl majd ebből az alapléből, hogy az anyósod arca kisimul. Anyukám csinált ilyen levest, olyan laktató lett, nem csak víz és zöldség, hogy egy tányér után nem tudtunk már mást enni szinte egész nap.

2021. aug. 2. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Őt :D Attól lehet megpuhul. (Bocs, ez morbid volt :))

Én amúgy marha vadast csinálnék zsemlegombóccal, de ha nem szeretitek, akkor ez ugye nem játszik :)

Különben szerintem is mindegy mit csinálsz, fejen is állhatsz, össze is törheted magad, akkor sem leszel elég jó az ő kicsi fiához. De azért sok sikert, tényleg.

2021. aug. 2. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Még ha 100%os háziasszony lennél, akkor sem lennél elég jó neki..

Én nem erőlködnék a helyedben.

2021. aug. 2. 13:24
 4/14 anonim ***** válasza:
24%

Rendelj valami meno etterembol kajat es ugy talald fel mint ha otthon keszult volna. Nem kell hazudozni, hogy te csinaltad, csak szervirozd fel.

Ha beszol az anyos, akkor mond meg honnan rendelted.

2021. aug. 2. 13:30
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem fölösleges a pedálozás...

Ha megcsinálnád a pekingi kacsát neki, akkor meg nem enne belőle, hogy mi ez a szr.... :-DDDDD Mert ő még sose látott ilyet...

2021. aug. 2. 13:34
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Olyat csinalj amit a paroddal szerettek enni - anyos csak vendeg, ha nem kell neki legalabb tobb marad nektek :)))
2021. aug. 2. 13:34
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Retest , sajat kezzel nyujtott tesztaval
2021. aug. 2. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

És a párod elvárja tőled, hogy az anyjának akarj megfelelni...???

Vagy mi van???

Nem a párod véleménye a fontos...?? Ha neki megfelelsz így, akkor tökéletes!

Az anyja meg hadd pampogjon... Amúgy meg neki kéne leállítani, ha túlságosan pörög ezen...

2021. aug. 2. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Tejszínes currys csirke tésztával/rizzsel/krumplival. Az anyósom imádta. :) igaz, hogy ő nem szólta meg sose a háziasszonyi képességeimet.
2021. aug. 2. 20:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Nem várja el, sőt mindig mondja, hogy hagyjam a f..ba az egészet, de engem zavar.

Komoly kapcsolatunk van a párommal, jóban szeretnék lenni a szüleivel, hogy későbbiekben ne csak az én anyukámra lehessen támaszkodni a jövendőbeli családunkkal

2021. aug. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!