Háziasszonyok! Milyen rendszerességgel szoktatok uratoknak főtt ételt készíteni?
Figyelt kérdés
Jól érzem hogy az a heti 4 alkalom igencsak kevés?2021. aug. 1. 12:03
41/44 anonim válasza:
Hat igen, van abban valami amit irsz.😄 teljesen megertem hogy sok no nem akar haziasszony lenni, es szerencsere senkinek sem kotelezo. Ezzel semmi baj nincs is.
Viszont azt is gondolom, ha valaki otthon van, es a ferje dolgozik, biztositja szamara a megelhetest, nem fair dolog hogy rendetlensegre, ures asztalra jojjon haza 8-10-12 ora munka utan, mert a no "nem hazicseled." De a ferfi akkor munkas cseled, vagy mi a fene?
Nyilvanvaloan ez a velemenyem NEM helytallo ha mindket fel dolgozik. Nem arrol beszeltem.
42/44 anonim válasza:
Igen, értem amit írsz, de még mindig fenntartom, hogy nem kötelessége, hanem elvárható. Ha nekem nem kellene dolgoznom, mert a férjem el tudna tartani, akkor én is vállalnám a házi munka és a főzés tetemes részét, de nem azért mert kötelessegem, hanem mert íg, fair és igazságos. Magamtól jönne a szándék, de nem azért mert kötelesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!