Amugy akik azt valaszoljak hogy "kinek van ideje mindennap fozni" nem ertelmeztek hogy haziasszonyokhoz szol a kerdes?
Meg kisgyerek mellett is kell h legyen ra ido😀
2021. aug. 2. 09:16
24/44 anonim válasza:
Miért kéne minden nap főzni rá...?
Munkahely közelében remek éttermek, kajáldák vannak - h-p ott ebédel a férjem. Én is hasonlóképpen az iroda környékén. Vacsorára meg hideget eszünk, amióta az eszemet tudom... Teljesen fölösleges naponta kétszer komplett főtt menüt enni...
2021. aug. 2. 09:18
25/44 anonim válasza:
Én írtam hogy kinek van ideje és az idő pénz illetve az időt amit a főzéssel töltenék sokkal hasznosabb dolgokkal eltudom/eltudjuk tölteni😜 illetve jobb elmenni randizni mint az hogy gurizzek a konyhában főleg hogy nálunk aki nem főz az takarítja utána a konyhát így ha van is kedvem főzni ha a páromnak nincs kedve (vagy forditva) mosogatni utàna akkor elvan döntve 🤪 mondjuk en nem is vagyok házi csicska
2021. aug. 2. 09:22
26/44 anonim válasza:
Most tényleg ezért lettem lepontozva mert főzök mindennap? Nevetséges emberek vannak itt akik ebbe élik ki magukat...
2021. aug. 2. 13:26
27/44 anonim válasza:
Naponta, kétnaponta főzök magunknak. :)
2021. aug. 2. 14:24
28/44 anonim válasza:
Eleg szomoru,hogy aki minden nap foz a ferjenek, (akit elvileg szeret), azt itt hazicsicskanak hivjak.
Aki otthon van, annak ideje is van ra, akkor szandeka mert nincs? Nagyon szegyellnem magam ha a ferjem rendelt kajat enne, ugy h egesz nap otthon vagyok. Minek ulok otthon akkor?
2021. aug. 2. 16:30
29/44 anonim válasza:
28-as válaszadó!
Ráadásul van, aki kifejezetten szeret is főzni. Mint pl., én. :)
Nekem nem okoz terhet, naponta főzni. :)
2021. aug. 2. 18:15
30/44 anonim válasza:
És milyen sok a csóró pasi akinek csak ingyen bejárónő kell mert egy szerencsétlen felnőtt testbe zárt gyerek 🤪
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!