Meddig lehet a húst tárolni a mélyhűtőben? Sertés karaj, csirkemell?
Figyelt kérdés
ha 3 hónapja van a mélyhűtőben a sertéskaraj és 5 hónapja a csirkemell akkor még ehető?2010. aug. 28. 13:18
1/6 anonim válasza:
Hónapokig tárolható. Biztos jó még. Ne mikrózd, ront a minőségén. Szoba hőmérsékleten hagyd kiolvadni, látszani fog rajta, friss-e.Én mindig minden zacskóra ráirom mi van benne, mikor került a hűtőbe- alkoholos filccel.
2/6 anonim válasza:
én nem enném meg...
amúgy ha megszagolod a romlott húsnak savanykás, a még romlottabbnak pedig elég jellegzetes büdös szaga van.
a csirkehús világosabb színű, a karaj piros
ja, és nem jó, ha nyálkásak
3/6 anonim válasza:
2. vagyok.. Bocs!!!! azt olvastam, hogy a hűtőben, nem tudom ezt hogyan hoztam össze... Bocs, még egyszer!
a mélyhűtőben nagyon sokáig eláll
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelenti hogy szerintetek nem halunk meg tőle? Ugyanis már megettük, csak most utólag idegesít kicsit, hogy elég rég óta tároltuk.
2010. aug. 28. 14:06
5/6 anonim válasza:
A nyers húsok általában 4-5 hónapig biztonsággal tárolhatók a mélyhűtőben /ha az legalább -18C/. Persze, ha közben nem olvadtak ki.
6/6 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz. Van amikor 1 éve lehűtött húst használok, és semmi bajunk nincs tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!