Ráöntöttem a kovászos lét a tortára, mit tegyek?
Ma kivettem az ebédet a hűtőből, és véletlenül meglöktem a kovászos uborka dobozát, amiből kiömlött a lé, rá a csokitortára. Kb 5cl, azaz egy felesnyi ömlött a csokitorta tálcájára, és azt az alsó piskótaréteg beszívta! Holnap lesz nagypapám 70. szülinapja, és arra lenne a torta. Mit csináljak? Lehet valamivel közömbösíteni? Vagy ez nemfeltűnő ennyi uborkalé? Anya nem hiszem, hogy ráérne ujjat sütni! Venni se nagyon tud, szólva olcsó, és gyors megoldás kell, ha menthetetlen a torta :( Lehet elég lenne az alsó piskótaréteget cserélni.
Mert a csokimáz még nincs rajta, csak a rém benne, de abba nincs uborkalé!
Légyszi segítsetek, nagy szarban vagyok, még senki nem tudja, csak én.
szia! vegyél gyorsan egy marketben kész piskótalapot, lehet olyant is kapni, hogy három vékony tortalap.
az alsót cseréld ki,a többit megeszitek máskor,lekvárral vagy pudinggal.
üdv.
Köszi a segítséget, az utolsó 5let tetszik, de felhívtam anyát, és azt mondta szarjam le! Ami még áll az edényen azt itassam fel, a többit meg már úgyis beszívta a torta, majd megnézi menyit szívott be, és azt a részét mi esszük meg, de végső esetbe lehet, hogy majd levágjuk az alsó lapot!
Köszi, az igényes és gyors választ mindkettőtöknek!!!
No látod, anyukád nem is reagált rosszul.
Bár a rém sem jobb az uborkalénél...
"Mert a csokimáz még nincs rajta, csak a rém benne,..." :)
Ha nincs benne a krém,vesztek piskotalapot és uj krémet csináltok....igy nem olyan macera....és látod,anyukád le harapta le a fejed...
de azért segithetsz neki a krémet megcsinálni pl.:)
mert ez egy rém rendes család:)))
na pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!