Munkahelyre milyen ebédet visztek? Ami nem szagos?
Figyelt kérdés
Eléggé finnyás vagyok, nem eszek belsőséget, csirke húst(.semmi baromfi), esetleg mell húst. Semmi halat tenger gyümölcsét.2021. júl. 9. 11:43
1/7 anonim válasza:
Ilyen-olyan tésztákat, salátákat vigyél, vagy szendvicset.
2/7 anonim válasza:
Vótmá!
Mindennek van szaga. Ha erre fóbiás vagy, akkor max szendvicset vigyél...
3/7 anonim válasza:
Parizeres zsömlét szoktam, vagy kolbászt meg zöldségeket.
Néha zsíroskenyeret.
4/7 anonim válasza:
Szendvicset, salátát, péksüteményt szoktam vinni.
5/7 anonim válasza:
"Ami nem szagos?" :)))
Mifelenk ugy tartjak, hogy 'szaga csak a szarnak van' ... olyat tenyleg ne vigyel enni a munkahelyedre, na de mire is gondolsz szagos etel cimszo alatt? Szerintem egy jo kajanak az illata is isteni ... mondhatni inycsiklandozo ... osszefut az ember szajaban a nyal :)
6/7 anonim válasza:
Ne gondolkozz azon, hogy szagos-e. Mások is ott esznek. Ha ilyen mélyen foglalkozol azzal, hogy másnak mi a jó, akkor igazán szomorú, boldogtalan életed lesz hosszútávon.
Ha a halat amúgy sem szereted, akkor nem lehet nagy baj.
Hogy valamit a kérdésre is mondjak: az avokádónak pl. nincs szaga
7/7 anonim válasza:
Mi vegánok vagyunk. Bármit főzök, a férjem azt viszi másnap ebédre munkába. Tegnap Lecsó volt gnocchival és tofuval, előtte Szilvás gombóc, volt még a héten brokkolis tofus tészta, rántott zöldségek és rántott szója rizibizivel meg házi tartármártással (az fehérbabból készül), egyik nap csak sűrű leves meg citromkrémes süti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!