Bablevest hogyan kell be suriteni?
Figyelt kérdés
Tudom csinalok egy rantast, de azt hogyan teszek a levesbe? Hokiegyenlitem a leves levevel hogy ne legyen csomos? Koszi2021. júl. 7. 07:26
1/9 anonim válasza:
A rántást felengeded hideg vízzel, jól elkevered, majd beleöntöd a levesbe. Kevergeted, amig újra felforr.
2/9 anonim válasza:
Miért kell besüríteni? Én sosem szoktam, mégsem lesz hig, vizes a leve. A "titok" csak annyi, hogy sok zölséget és babot kell belefözni.
3/9 anonim válasza:
Ha meleg a rántás hideg vízzel.
Ha hideg akkor pedig meleg vízzel.
A levesből ne mert túl forró és összerántja rögtön a rántást.
Tejfölt szokták a levessel hőkiengyelíteni.
4/9 anonim válasza:
Nem kell besűríteni, ez nem főzelék, leves. De főzeléknél is érdemesebb a saját zöldségéből kivenni (tehét a babot, borsót, krumplit, stb.), azt pürésíteni és visszatenni a levesbe. Finomabb is lesz az eredmény, ráadásul nem raksz bele egy rakás plusz kalóriát.
A rántást egyébként azért találták ki, mert nem volt elég alapanyag, amiből főzni lehetett, így tették laktatóvá az ételt.
6/9 anonim válasza:
1-es a rántást forró vízzel engedjük fel, mivel maga a liszt+pirospaprika+zsír is forró. A hideg víztől összeugrik az egész.
7/9 anonim válasza:
Leveseket nem sűrítek, mert a benne levő hozzávalóktól így is tartalma, nem egy híg lötty.
8/9 anonim válasza:
6-os: forró rántást mindig HIDEG vízzel engedjük fel, a hideg rántást meg mindig FORRÓVAL!
Ha nem értesz hozzá, ne írj legalább hülyeégeket!
9/9 anonim válasza:
8-as, mindig forró vizet teszek a rántáshoz, és soha nem lett semmi baja. Anyum is így csinálta 40 évig, és neki is mindig sikerült. 6-os voltam. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!