Jan 1. habartbabot főztem, a hűtőbe még nem raktam be, mert ugye meleg volt még, de hirtelen mennem kellett valahová, ottmaradt a konyhában, most értem haza, vajon megromlott?
Figyelt kérdés
Kb 18C' volt a konyhában!
Már ne egyem meg?
#bableves #Habart
2021. jan. 3. 02:55
1/9 anonim válasza:
Ne edd meg. Azt hűtőben kellett volna tartani. A 18 fok sok ahhoz, hogy elálljon. Egyél most mást
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, desajnálom, hát ez van, akkor csinálok tasakoslevest, vagy lebbencst!
2021. jan. 3. 03:05
5/9 anonim válasza:
Felmelegíted, emgszagolod, megkóstolod - ha olyan, mint szokott, akkor ehetö, ha meg megromlott, akkor büdös, savanyú, erjedt íze van!
6/9 anonim válasza:
Tanulópénz. Legközelebb rakd a lábost hideg vízbe, kavargasd, pillanatok alatt lehűl annyira, hogy berakhasd a frigóba. Utána mehetsz.
7/9 anonim válasza:
Január 1-jén készült el, azóta ott volt a +18-ban, és még azon gondolkozol, hogy megedd??? Többe kerül a gyógyszer, a táppénz, a gyomormosás, mint annak a babnak az ára!
9/9 anonim válasza:
ennyire rástresszelni és komolyan venni egy ekkora hülyeséget :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!