Bablevest konzerves vagy szárazbabból jobb csinálni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 21:25
1/10 anonim válasza:
Száraz, de előző este be kell áztatni.
4/10 anonim válasza:
Szárazbab olcsóbb és talán még valamivel jobb is. Viszont több vele a munka. Be kell áztatni előző nap, és idő is mire megfő. A konzervbab előnye, hogy szinte csak "össze kell rottyantani" és gyorsan kész van a leves.
5/10 anonim válasza:
A gyorsan osszerottyantott bableves olyan is! :) Olyan rottyant :DDD
6/10 anonim válasza:
Mifelenk minimum egy tobb oras fustolhus fozessel kezdodik a gyors osszerottyantas :)))
7/10 anonim válasza:
Szia, mi fagyasztott babból szoktuk készíteni (lidlben kapható pl). Nem kell áztatni, körülbelül fél óra alatt meg is puhul és finom is. Próbáld ki, hátha
8/10 anonim válasza:
Konzervből is lehet, anyum néha szokta abból. De mi mirelitet is használunk. Az igazából szárazbab, csak le van fagyasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!