Kenyér sütése otthon teljes kiőrlésű lisztből?
Figyelt kérdés
Melyik recept a kedvencetek?
Egészségesség szempontjából, az otthoni a boltinál egészségesebb, vagy a bolti sem olyan rossz?
Árban megéri otthon bíbelődni vele?
2021. júl. 3. 17:22
1/2 anonim válasza:
100% tk lisztbol ehetetlen kenyeret tudsz csak otthon csinalni.
2/2 anonim válasza:
A tisztán kovásszal és adalékanyagok nélkül készült kenyér egészségesebb. A teljes kiőrlésűvel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, mert a gabona héjában maradnak a vegyszerek. Egy jó minőségű kenyeret olcsóbb otthon elkészíteni, főleg, ha az idődet nem számolod. De végülis a nettó idő nem olyan sok. Nincs jó recept, ki kell kísérletezni egyénileg, a kovászt is, liszt keveréket, a saját sütőhöz a sütési időt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!