Csirkegomba perkeltem keserűre sikeredett, vajon miért? Mindig finomra készítem,most meg nem jó!
Nem égettem oda semmit, odafigyelve készült!
Lehet ,mert ekkora nagy szárazság van?
11-es:
Mert nem ismerem az adott tájszólás jellegzetes szavait, vagy egy standard rókagombának a 100x elnevezését, amit egy tanyányi ember használ az országban?
hasznosoknak köszönöm, a válaszát!👍
Az az kötekedő tag meg csak itt kötekedett,.
Én válaszoltam, mondam szépen mi a másik neve a gombának!!
Kösz a jóknak!
Teljesen általános elnevezése a rókagombának a csirkegomba, felénk Zalabán nyulica.
Kérdező, vagy a paprika égett meg, vagy más gomba került közé
Ez már X akta marad!
Na másik. Ti , hogy rakjátok el fagyasztóba (ha rákerül a sor) a gombákat, előtte meg kell abálni vagy csak megmossátok és annyi?
Igen máshogy mondják máshol..
Nálunk abalé van, disznóvágáskor is, , abban főzzük a belsőséget a hurkhoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!