Csirkegomba perkeltem keserűre sikeredett, vajon miért? Mindig finomra készítem,most meg nem jó!
Figyelt kérdés
Nem égettem oda semmit, odafigyelve készült!
Lehet ,mert ekkora nagy szárazság van?
2021. júl. 3. 07:14
1/21 anonim válasza:
Első körben a paprikára gyanakodnék.
2/21 A kérdező kommentje:
Én is de tudom, hogy nem kapattam oda!
2021. júl. 3. 07:38
4/21 A kérdező kommentje:
Más néven, Rókagomba!! Aranyom!
2021. júl. 3. 07:59
5/21 anonim válasza:
Ha minden jól sikerült akkor az egyik összetevő volt keserű.
Legvalósszínűbb a gomba.
6/21 A kérdező kommentje:
Arra gondolok igen, hogy a nagy szárasság miatt, a gomba íze olyan lehet?
2021. júl. 3. 08:07
7/21 anonim válasza:
A gombák között lehetett nem odaillő. Dobd ki az egészet, nem éri meg kockáztatni.
8/21 mantis religiosa válasza:
A rókagomba az elállóbb fajták közé tartozik, nem valószínű, hogy az lenne a ludas. Esetleg az étolaj? Nekem volt már olyan, hogy más fajtájú olajat vettem mint szoktam, és teljesen más íze lett az ételnek.
10/21 anonim válasza:
Ezt a perkeltet melyik tájon mondják így?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!