Lecsoba 6db paprikahoz hany paradicsomot tegyek?
Nem, erre nincs szabály, ízlés kérdése.
Én nem szeretem, ha csupa paradicsomszószos a lecsó, így 6 db. paprikához 1 nagyobb paradicsomot tennék.
Én is csak 1-et tennék bele.
Én tegnap csináltam lecsót kb 30 paprikából, viszont paradicsom nélkül mert az még nem érik.
#5 Kérdező!
Akkor adnék egy tippet, ha nem haragszol!
Én a hagymát a megpirítás után szoktam egy kicsit főzni a paradicsommal, (lassú lángon) mielőtt ráteszem a paprikákat, mert tapasztaltam, hogy a paprika előbb fől meg, mint a hagyma. Így lesz finom zaftja és nem lesznek benne félig főtt hagymakockák. Gyakorlatilag ez nagyjából 10 perc.
Ezalatt mosom és darabolom a paprikát, vágom fel a kolbászt, tehát nem improduktív ídő.
#5 Akkor már én is adok egy tippet.
Ha esetleg tennél bele újkrumplit, akkor a kockákra vágott krumplit a hagymával együtt pirítsd meg az olajon, kicsit karamellizálódjanak együtt mielőtt beleteszed a többi dolgot, az is isteni ízt tud neki adni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!