A palacsintának a szénsavas víz a titka? Azt akarok sütni, de most vettem észre, hogy csak mentes víz van itthon. Azzal meg se próbáljam?
Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 12:57
1/13 anonim válasza:
En tejjel szoktam csak csinalni es ugy is finom.
2/13 anonim válasza:
hi. én is most akarok csinálni,szénsavas vizzel,de szerintem sima viz is jó,mert ha azt nézed a tej sem szénsavas.jó sütést;-)
3/13 anonim válasza:
fele-fele arányban szoktam tejet és vizet használni
4/13 anonim válasza:
A szénsavas vízzel könnyebb a tészta, de nyugodtan csinálhatod sima vízzel is. Én fele tej, fele szénsavas vízzel szoktam.
5/13 anonim válasza:
A palacsintának a jó arányok a titka. Mi sima csapvizet rakunk bele, az is ugyanolyan jó, mint a buborékos ásványvíz. A cukorral legyél óvatos, mert ha sok benne, akkor leragad.
Sok sikert :-)
6/13 anonim válasza:
próbáltátok a szénsavas tejet? tej szifonba stb stb és kész :D csak 1 ötlet volt még nem próbáltam
7/13 anonim válasza:
Ha nincs szódavized otthon, akkor rakj a tésztába egy késhegynyi szódabikarbónát! Olyan a hatása, mint a szénsavas víznek.
8/13 anonim válasza:
Hát ha van otthon szifonjuk, ennyivel csapvizet is tehet bele, és mindjárt van szódája, nem?:)))
Egyébként mi még sosem raktunk szódát a palacsintába, és mindig nagyon finom.
9/13 anonim válasza:
Ha csak tejjel csinálod, annak iszonyú állaga lesz. Már egy megüli örökre a hasad.
Én fele víz (síma csapvíz), fele tej arányban szoktam csinálni.
10/13 anonim válasza:
Én is fele fele arànyban csinàlom,nekem jobban izlik,mint a sima tejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!