Miért van olyan íze a palacsintának mint a fűrészpor? :D
Nem tudom fejből a palacsinta receptjét, szóval azt nem tudom, azzal van-e a baj :D
Próbáld úgy, hogy tegyél bele esetleg több vizet, attól nem lesz oylan sűrű. De nem akarom itt elrontani neked, nem értek hozzá, csak segítettem jópárszor tésztát keverni :D
bocs, véletlen elküldtem :D
szóval egyedül a a tojásnál írtál mennyiséget, úgyhogy arra tudok tippelni, hogy az kevés. Egy tojás kb. 5 palacsintához elég, nem tudom neked mennyi lett belőle. Szóval szerintem az arányokkal lehet baj, hasonlítsd össze a sajátodat ezzel a recepttel: [link]
Szia! nem lehet hogy túl sokáig sütöd?nekem egyszer "odaéget" mert későn dobtam fel.apropó! a nagymamám is feldobta és neki hófehér lett,de a másik mamám késsel fordítja meg ezért neki mindig jó sok barna pötty van rajta :)
remélem tudtam segíteni :)
Szerintem meg kihagytad a cukrot, vagy 1-2 csomag vaníliás cukor is jó bele, pici fahéj is jót tesz neki.
Nagyobb lángon kell sütni, nem szabad kicsin, mert kiszárad.ÉS inkább 2 tojást rakjál bele mindig, mert 1 tojással nagyon könnyen túlhígítható és nem áll össze a tészta rugalmassá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!